Voeding én Leefstijl

Wat vind jij van Voedingscoach Wendy?

Reacties

Rob...
4 maanden geleden

Wendy is Top!

Astrid Soeters
5 maanden geleden

Had me aangemeld voor een traject om meer te bewegen bij Wendy. Ik werd uitgenodigd en heb de wandelingen, het advies als zeer waardevol ervaren. Ik ben minder stijf na een dag kantoorwerk en vind het plezierig om te bewegen. Ik ben super tevreden. Chapeau Wendy 👍

MIM
6 maanden geleden

Samen een heerlijke wandeling gemaakt door Veldhoven en tegelijkertijd meerdere nieuwe inzichten en goede voedingstips ontvangen voor de overgang

Marieke Verleg
8 maanden geleden

Wendy heeft een leuke gastles gegeven aan mijn mentorklas op het Summa College, voeding- & leefstijladviseur. Ze is erg enthousiast en stond open voor de vragen van onze studenten. Dank je wel hiervoor Wendy!

De Bibliotheek Veldhoven KennisMakers (Lia)
8 maanden geleden

Dinsdag 10 januari gaf Wendy een hele boeiende presentatie in onze bieb binnen ons concept van de KennisMakers.
De evaluaties na afloop waren heel erg lovend. Mensen gaven aan dat ze veel tips en handvaten hadden gekregen om tot resultaten te komen.
Hoe je met kleine stapjes en concrete doelen je resultaat kunt behalen. De bewustwording en het herhalen tegen jezelf waarom je dit doet en wilt.
Het mooiste compliment was, dat iemand aangaf steun met de levensomgang had gekregen.
Mooi en voor herhaling vatbaar.

Jolanda
8 maanden geleden

Afgelopen dinsdag de kennismakersbijeenkomst bijgewoond waarin Wendy een lezing heeft gehouden over Gezonde en goede voornemens. Hierin gaf zij verschillende tips en adviezen om de levensstijl gezonder te maken. Wendy vertelde een helder verhaal en gaf concrete tips waarmee ik aan de slag kan. Ook het stukje 'slaap' werd mij helderder; ik wist dat slaap belangrijk is bij het afvalproces, maar niet waarom. Nu dit helder is ga ik hier zeker mee aan de slag. Bedankt voor de informatie en motiverende woorden Wendy!

Larisa
8 maanden geleden

Wendy heeft mij heel goed geholpen mijn leefstijl te veranderen. Ik ben zowel centimeters als kilo’s kwijt, misschien minder dan gehoopt maar wel blijvend. De verandering in leefstijl (bewegen, sporten en gezonde tussendoortjes) zorgen ervoor dat ik me beter en energieker voel.
Wendy is heel motiverend en steunend. Ze heeft veel kennis, is vriendelijk en goed bereikbaar.
Ik kan haar aanraden wanneer je blijvend wil afvallen.

Maartje
9 maanden geleden

Ik ben super blij met Voedingscoach Wendy. Voor mij persoonlijk was het een hele grote stap om contact op te nemen met Wendy maar vanaf het eerste moment bij het intakegesprek gaf ze me een vertrouwd gevoel en dat we samen deze nieuwe weg in gaan slaan (Maartje 2.0) 😀 vanaf begin september kom ik nu bij Wendy en zeker al 12 kg afgevallen en voel me ook een stuk fitter! Voor mij is het belangrijk dat ik bij Wendy blijf komen (stok achter de deur). Dit heb ik echt nodig! Bedankt Wendy voor alles! Je bent echt een professioneel en super toegankelijk! Ik zou je bij iedereen aanbevelen!

MARGRIET
9 maanden geleden

Wandelen met Wendy ! Fijn om op maandagochtend de week sportief te beginnen. Wendy stuurt ons op ‘n leuke manier door ‘n mooi stukje natuur, waarbij de beentjes lekker voorwaarts bewegen en er variabel bepaalde spiertjes ineens moeten werken !

Isabelle
9 maanden geleden

Ik kreeg vorige maand les van Wendy tijdens de praktijkdag voor de opleiding Gewichtsconsulent vanuit CIVAS. Ik vond deze dag totaal niet saai, wat je vaak wel merkt bij bepaalde workshops. Het was interactief en hierdoor heel leerzaam en leuk. Wendy was to the point, gaf praktische tips en feedback. Ik heb veel geleerd en de dag als inspirerend ervaren. Het geeft mij nieuwe kennis en energie voor mijn eigen praktijk straks. Bedankt, Wendy!

Reactie plaatsen