Eat good, feel good!

Wat vind jij van Voedingscoach Wendy?

Reacties

Jes
een maand geleden

Afgelopen vrijdag een super fijne wandeling gehad met Wendy. Wendy is een topper in het vertellen
Gelopen met een kleine groep gezellige mensen vanuit strijp S. Het contact met een ieder verliep gemoedelijk en natuurlijk. Was erg ontspannen. Super lekker geluncht bij Phillips de fruittuin. Wandeling zeer de moeite waard. Ik ga zeker nog een keer met Wendy mee. Bedankt Wendy en tot de volgende keer.

Anja
een maand geleden

Het was een heerlijke wandeling vandaag met Wendy in samenwerking met Loopendvuurtje. We zijn door Strijp S, het voedselbos en mooie parken richting de Philips fruittuinen gelopen waar we heerlijk geluncht hebben. Wendy gaf uitleg over wat we onderweg tegenkwamen en zagen. Het was een leuke groep. De route was ong. 12 km. Een aanrader.

K de kok.
een maand geleden

Wendy het was een kei fijne wandeling, met veel goede informatie met alles wat we tegen kwamen. Kei gezellige groep en een kei goede wandelbegeleister. .ijne hartelijke dank.

Wilma
een maand geleden

Vandaag loopendvuurtje met een kleine groep gezellige mensen gelopen vanuit strijp 's volop informatie over de omgeving zeer de moeite waard bedankt Wendy voor de mooie route.

Archipel Ontmoet&Groetpleyn
2 maanden geleden

Op vrijdag 9 september gaf Wendy aan de gasten van het ontmoet &groetpleyn een goede uitleg over gezonde voeding en een leuke quiz.De gasten waren heel enthousiast en hebben er weer iets van opgestoken. Het leuke was dat er door de Jumbo van het kastelen plein werd gesponserd : heerlijk fruit en groente snacks. Dank je wel Wendy namens de gasten.

Marie-Jos├ę
2 maanden geleden

In de lichte regen heerlijke blote voetenwandeling gemaakt met Wendy (fijn mens!) in de bossen. Aanrader, en juist als het regent!

Tara
4 maanden geleden

Wendy is heel erg motiverend en stimulerend om mee samen te werken! Ze heeft veel kennis en kan alles op een prettige manier uitleggen. Ze denkt echt met je mee en probeert je aan het denken te zetten zodat je ook zelf opzoek gaat naar een passende leefstijl & eetpatroon. Als je de bomen door het bos even niet meer ziet dan is Wendy een aanrader voor gericht duidelijk advies. Daarnaast is ze ook nog eens snel bereikbaar, attent en erg geïnteresseerd. Bedankt voor alles! Ik zet door en als ik van het pad raak weet ik je weer snel genoeg te vinden. Liefs!

Anja
5 maanden geleden

Voor een gratis meeting ben ik bij Wendy terechtgekomen. De metingen waren goed maar ik wilde toch graag een paar kilo afvallen. Zij heeft een analyse gemaakt van mijn eet- en beweeg gewoonten nadat ik dit voor 1 week had bijgehouden in een app. Ik heb van haar een advies gekregen hoe ik dit kan aanpakken. Erg blij mee! Ik ga ervoor! Dankjewel Wendy!

Lesley-Louise
5 maanden geleden

Wendy heeft mij goed geholpen tijdens de zwangerschap om op een gezonde manier op mijn gewichtstoename te letten. Ook bij ijzertekort kon ik met vragen bij haar terecht over voeding dat daar bij zou kunnen helpen. Ze luisterd aandachtig en denkt goed mee! Bedankt Wendy!

Veerle
5 maanden geleden

Dank voor de inspirerende blote voeten wandeling, Wendy! Bijzondere ervaring om zo door het bos te wandelen en de grond onder je voeten te voelen. De Schotse hooglanders en het bananenbrood maakten het helemaal speciaal.

Reactie plaatsen