Eat good, feel good!

Wat vind jij van Voedingscoach Wendy?

Reacties

Anja
een maand geleden

Voor een gratis meeting ben ik bij Wendy terechtgekomen. De metingen waren goed maar ik wilde toch graag een paar kilo afvallen. Zij heeft een analyse gemaakt van mijn eet- en beweeg gewoonten nadat ik dit voor 1 week had bijgehouden in een app. Ik heb van haar een advies gekregen hoe ik dit kan aanpakken. Erg blij mee! Ik ga ervoor! Dankjewel Wendy!

Lesley-Louise
een maand geleden

Wendy heeft mij goed geholpen tijdens de zwangerschap om op een gezonde manier op mijn gewichtstoename te letten. Ook bij ijzertekort kon ik met vragen bij haar terecht over voeding dat daar bij zou kunnen helpen. Ze luisterd aandachtig en denkt goed mee! Bedankt Wendy!

Veerle
een maand geleden

Dank voor de inspirerende blote voeten wandeling, Wendy! Bijzondere ervaring om zo door het bos te wandelen en de grond onder je voeten te voelen. De Schotse hooglanders en het bananenbrood maakten het helemaal speciaal.

Debbie
een maand geleden

Bedankt voor de blote voetenwandeling vandaag, Wendy! Een heerlijke manier om meer in contact met de natuur en jezelf te komen. Een mooie route om de verschillende ondergronden te ervaren en ook een absolute aanrader voor kinderen. De lekkere gezonde snack en jouw uitleg maakte het plaatje compleet!

Wendy
een maand geleden

Deze week een afspraak gemaakt met Wendy om etiketten beter te begrijpen/ lezen. En dan blijken sommige keuzes toch net iets minder goede keuzes dan je dacht. Aan het einde van de afspraak ging ik met nuttige tips naar huis. Wendy is zeer vriendelijk en toegankelijk.Ze denkt met je mee, en heeft me goed op weg geholpen.

Kris
3 maanden geleden

Onlangs meegedaan met een blote voetenwandeling van Wendy. Een bijzondere prikkelende voetenervaring! Je wordt je bewust val al datgene om je heen. Bedankt Wendy!

Tess
3 maanden geleden

Op woensdagavond kom ik op erg mooie plekken in Eindhoven met de powerwalk.
Wendy is vriendelijk, spontaan en enthousiast! Ze zorgt voor een actieve en gezellige wandeling, afgewisseld met oefeningen. Een aanrader!

Linda Dolmans
3 maanden geleden

Voor de beroepenmarkt in het psv stadion waren we op zoek naar een gastspreker. Die leerlingen van de weekendschool kan inspireren over het onderwerp gezonde voeding.

Toen dacht ik meteen aan Wendy. En gelukkig reageerde zij ook enthousiast.

Wendy had zelf leuke ideeën en een erg goede voorbereiding. De onderlinge communicatie verliep fijn.

Op de dag van de beroepenmarkt was zij als een van de 1e gastsprekers aanwezig en haar kraam zag er zeer aantrekkelijk uit voor de leerlingen.

Van gezonde groente en fruit tot de suikerklontjes challenge. Verder vond je er kleurplaten, springtouwen, de schijf van vijf en een prijsvraag.

Het was leerzaam en leuk voor de leerlingen om zo kennis te maken met haar beroep als voedingscoach.

Namens ons team van Weekendschool Eindhoven en alle leerlingen. Hartelijk dank voor jouw inzet met positieve energie en een warm hart ♥.

Groetjes en graag tot ziens :-)
Linda

Berry
3 maanden geleden

Door de nuttige tips, aanwijzingen, lekkere en gezonde recepten ben ik nog steeds volle goede moed bezig met het gezond eten. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar en door de enthousiasme manier van aanmoedigen en kundige feedback van Wendy ben ik gemotiveerd zo verder te gaan. Voor mij werken de weekmenu's goed en die bevatten lekkere en afwisselende recepten. Dank je wel voor zover al Wendy!

Sanne
3 maanden geleden

Met veel plezier ben ik onlangs gestart met Powerwalking samen met Wendy. Ik voelde me vanaf het eerste moment erg welkom. Het is een fijne, open en spontane groep waar je bij aansluit. Lekker laagdrempelig en er is ruimte voor ieders tempo. Fijn om buiten bezig te zijn, actief met leuke oefeningen en toch ook ontspannen. Heerlijk!

Reactie plaatsen