Eat good, feel good!

Wat vind jij van Voedingscoach Wendy?

Reacties

Linda Dolmans
5 dagen geleden

Voor de beroepenmarkt in het psv stadion waren we op zoek naar een gastspreker. Die leerlingen van de weekendschool kan inspireren over het onderwerp gezonde voeding.

Toen dacht ik meteen aan Wendy. En gelukkig reageerde zij ook enthousiast.

Wendy had zelf leuke ideeën en een erg goede voorbereiding. De onderlinge communicatie verliep fijn.

Op de dag van de beroepenmarkt was zij als een van de 1e gastsprekers aanwezig en haar kraam zag er zeer aantrekkelijk uit voor de leerlingen.

Van gezonde groente en fruit tot de suikerklontjes challenge. Verder vond je er kleurplaten, springtouwen, de schijf van vijf en een prijsvraag.

Het was leerzaam en leuk voor de leerlingen om zo kennis te maken met haar beroep als voedingscoach.

Namens ons team van Weekendschool Eindhoven en alle leerlingen. Hartelijk dank voor jouw inzet met positieve energie en een warm hart ♥.

Groetjes en graag tot ziens :-)
Linda

Berry
11 dagen geleden

Door de nuttige tips, aanwijzingen, lekkere en gezonde recepten ben ik nog steeds volle goede moed bezig met het gezond eten. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar en door de enthousiasme manier van aanmoedigen en kundige feedback van Wendy ben ik gemotiveerd zo verder te gaan. Voor mij werken de weekmenu's goed en die bevatten lekkere en afwisselende recepten. Dank je wel voor zover al Wendy!

Sanne
18 dagen geleden

Met veel plezier ben ik onlangs gestart met Powerwalking samen met Wendy. Ik voelde me vanaf het eerste moment erg welkom. Het is een fijne, open en spontane groep waar je bij aansluit. Lekker laagdrempelig en er is ruimte voor ieders tempo. Fijn om buiten bezig te zijn, actief met leuke oefeningen en toch ook ontspannen. Heerlijk!

Anne -Marie
19 dagen geleden

Op blote voeten over de Stratumse heide samen met Wendy was een prikkelende geweldige ervaring. Na een tijdje krijg je het gevoel dat je op wolkjes loopt wat nog enkele dagen aanhoudt.

Wil
een maand geleden

De blote voeten wandeling was een prikkelende ervaring voor voet en geest. Zeker een aanrader.

Fleur
een maand geleden

Samen met Wendy een blote voetentocht gewandeld. Even een drempeltje over om uit de comfortzone te komen. Daarna de nieuwe ervaring over me heen kunnen laten komen!
Bedankt Wendy

Ankie
een maand geleden

Een enerverende blote voetenwandeling gemaakt.
Is in het begin ongemakkelijk, maar al doende gaat het beter. Zeker van plan om ieder geval thuis meer op blote voeten te lopen.

Margot Bosman
2 maanden geleden

Powerwalken bij/met Wendy is voor mij een heerlijke manier van intensief bewegen in de buitenlucht. Tussendoor doen we pittige oefeningen waarbij je soms flink uitgedaagd wordt, maar Wendy geeft ook goed aan hoe je de oefeningen naar eigen mogelijkheden kunt uitvoeren. iedereen kan dus meedoen! Verder is het een supergezellige groep en lopen we op mooie plekken in Eindhoven!

angelique Jansen
3 maanden geleden

Na te lang uitstellen toch de (stoute)wandelschoenen aangetrokken.De eerste les kon ik het tempo niet bijbenen maar dit was geen enkel probleem.Wendy houd dit goed in de gaten en de groep loopt gewoon een rondje extra zodat je jezelf niet bezwaard hoeft te voelen.Na 2 lessen gaat het al een stuk beter.Wat het mij voornamelijk opleverd is dat ik in mijn dagelijkse leven ook beter naar mijn houding kijk.Ik vind het echt een aanrader!

Reactie plaatsen