Eat good, feel good!

  • Ben je blij met de voedings- en beweegadviezen die je hebt gekregen?
  • Wat vond je van de Powerwalk?
  • Wat doe je met de voedingsadviezen uit de workshop?
  • Hoe vond je de (online)presentatie?
  • Wat vond je van het begeleidingstraject?

 

Plaats hier je reactie en laat weten of je tevreden bent.

Reactie plaatsen

Reacties

Dave Meulendijks
een maand geleden

Als Personal Trainer altijd bezig om mensen op een verantwoorde & en vooral leuke manier te laten bewegen. Voeding is ook altijd een onderdeel geweest van mijn programma maar bewegen is mijn specialisatie, betreft voeding heb ik Wendy gevonden. Ieder zijn eigen kracht.
Wat een topper:
Goed advies - betrokken - persoonlijk
Wat mij betreft gaan we de krachten bundelen.
Heb het zelf ondervonden doormiddel een opmaat persoonlijk voedingsschema met als doel meer energie.
GELUKT zo kan ik mijn 32 uur sporten voortzetten.
Op naar een mooie samenwerking!
De beste manier om iets te bereiken is om te beginnen!

Salomon Tijssen
een maand geleden

In een gezellige ongedwongen sfeer lekker bewegen, een training die je weer energie geeft en tegelijk laat genieten van de natuur! En ja je voelt dat je gesport hebt !! Heerlijk !!

Nadia
2 maanden geleden

Wendy heeft tijdens een virtuele bijeenkomst met 26 mensen een presentatie verzorgd met algemene informatie over (gezonde) voeding, handige tips gedeeld en middels een quizz op interactieve manier bewustwording gecreëerd. Erg tevreden, dank Wendy!

Lennert Pelt
3 maanden geleden

Ook ik heb kennis mogen maken met wat power walking inhoud. Het is me heel goed bevallen omdat het niet alleen mijn stressniveau omlaag helpt maar tevens ben ik ook met calorieverbranding bezig. Dit wordt ondersteund door Wendy met haar deskundigheid en veel enthousiasme wat motiverend werkt. Omdat dit in kleine groepjes en of individueel uitgevoerd kan worden is het uitermate geschikt om in de COVID tijd te doen daar waar in de buitenlucht de kans op besmetting nu eenmaal nihil is.

Cayetana
3 maanden geleden

I had my trial PowerWalk session yesterday.. what a great exercise!
For some months I challenge myself to do 10000 steps a day. I was looking now for a next level challenge: and... I found it with the PowerWalk!
Great way to increase the intensity of my walks outside, including muscle exercise!
This helps me release stress, clear my mind, improve my condition, and still keep a low impact on my joints!
I will certainly do it again!
@Wendy, thanks to keep me sharp and motivated!

Annemarie Seyfarth
3 maanden geleden

Gisteren samen met een vriendin voor het eerst een les Powerwalk gevolgd.
Samen met voedingscoach Wendy van start gegaan.
Zij is enthousiast en kundig en weet je goed te motiveren!
Powerwalk lijkt een combinatie van wandelen en een hardlooptraining. Zeg maak sportief wandelen. Het is géén Nordic Walking, ook géén snelwandelen en rennen is uit den boze!
Het is heel toegankelijk en geschikt voor een gevarieerde groep mensen; ervaren sporters die met een blessure kampen, zwanger of net bevallen, (ernstig) overgewicht, lang uit de running wegens ziekte of om een mentale reden, kampen met een burn-out en hebben moeite met vertrouwen in zichzelf en anderen.
Er wordt tijdens de wandeling genetwerkt, dagelijkse beslommeringen besproken, ervaringen uitgewisseld, genoten van de omgeving onderweg er rollen hilarische grapjes uit. We lachen wat af. Dat allemaal vanwege de gouden regel: "je moet kunnen lopen en praten tegelijk, zonder buiten adem te raken".
Ik vond het een hele leuke ervaring en heb inmiddels mijn strippenkaart aangeschaft!
Tot volgende week coach Wendy!

Ilse
3 maanden geleden

Wil je wat doen aan je conditie, lekker bewegen op eigen tempo icm met gezelligheid, dan ben je bij Wendy op het juiste adres.
Heb het gevoel gestimuleerd te worden om net wat meer uit mezelf te halen dan wat ik zelf denk te kunnen maar wel op een prettige manier. Heerlijk buiten, gemengde groep, wisselende oefeningen en stevig wandelen.
Top

Bep van den Dobbelsteen
5 maanden geleden

Sinds begin van dit jaar ben ik gestart aan een traject van veranderen van eetgewoonten. Zodanig dat het goed is vol te houden en ik toch regelmatig afval. Ik wil graag zo'n 15 kilo kwijtraken, maar wat belangrijker is, daarna op dat gewicht blijven. Wendy heeft naar mijn eetgewoonten gekeken en daarin kleine aanpassingen aangebracht. Tot nu toe gaat het prima ik ben zo'n 4 kilo kwijtgeraakt.

Miriam van Esch
7 maanden geleden

Het powerwalken bij Wendy is pittig maar voor een gemiddelde wandelaar goed te doen. Het geeft een goed gevoel en een beetje spierpijn en het stimuleert om zelf ook vaker even een pittige wandeling te gaan maken. Bovendien is het ook nog gezellig.

Marjolein
8 maanden geleden

Erg prettige adviezen. Wanneer ik aangaf het lastig te hebben heeft Wendy mij geholpen om iets anders uit te proberen zodat ik mijn motivatie niet verlies. Ik ben 1x mee gaan powerwalken, dit vond ik leuk . Dit vind ik nu wel lastig door de aangepaste maatregelen.

Happy

Ben je trots op jezelf en helemaal gelukkig met je nieuwe ik? Hoe leuk is het dit op beeldmateriaal vast te leggen! Neem contact op met Sasien Photography en maak een afspraak voor een fotoshoot.