Eat good, feel good!

  • Ben je blij met de voedings- en beweegadviezen die je hebt gekregen?
  • Wat vond je van de Powerwalk?
  • Wat doe je met de voedingsadviezen uit de workshop?
  • Hoe vond je de (online)presentatie?
  • Wat vond je van het begeleidingstraject?

 

Plaats hier je reactie en laat weten of je tevreden bent.

Reactie plaatsen

Reacties

Bart Sibon
2 maanden geleden

Wendy heeft me uitstekend geholpen met een op maat sportvoedingsadvies voor een mountainbike sportevenement (7 dagen achter elkaar 70km 1000hm per dag). Aan de hand van persoonlijke gegevens, persoonlijke doelstellingen en meten is weten, heeft Wendy een passend uitgebreid pakket aan voedingsadviezen meegegeven. De sessies waren online en heel goed te doen. Duidelijk, prettig, rustig, informatief en met interesse! Top!

Roberto bonaparte
3 maanden geleden

Op het advies van Wendy heb ik een proefles gevolgd bij het powerwalken . Dit is mij heel goed bevallen en loop nu al een paar weken mee. De oefeningen vind ik soms best pittig maar dat zal met de tijd ook beter gaan . Groet roberto

Tilly Janssen
3 maanden geleden

Het powerwalken geeft me naast spierpijn, ook energie.
En een blij gevoel dat ik weer actief ben.
Het sporten in groepsverband werkt voor mij.
Fijn dat ik positief gestimuleerd wordt en aanpassingen krijgt die bij mijn lijf/conditie passen.

Dave Meulendijks
4 maanden geleden

Als Personal Trainer altijd bezig om mensen op een verantwoorde & en vooral leuke manier te laten bewegen. Voeding is ook altijd een onderdeel geweest van mijn programma maar bewegen is mijn specialisatie, betreft voeding heb ik Wendy gevonden. Ieder zijn eigen kracht.
Wat een topper:
Goed advies - betrokken - persoonlijk
Wat mij betreft gaan we de krachten bundelen.
Heb het zelf ondervonden doormiddel een opmaat persoonlijk voedingsschema met als doel meer energie.
GELUKT zo kan ik mijn 32 uur sporten voortzetten.
Op naar een mooie samenwerking!
De beste manier om iets te bereiken is om te beginnen!

Salomon Tijssen
4 maanden geleden

In een gezellige ongedwongen sfeer lekker bewegen, een training die je weer energie geeft en tegelijk laat genieten van de natuur! En ja je voelt dat je gesport hebt !! Heerlijk !!

Nadia
5 maanden geleden

Wendy heeft tijdens een virtuele bijeenkomst met 26 mensen een presentatie verzorgd met algemene informatie over (gezonde) voeding, handige tips gedeeld en middels een quizz op interactieve manier bewustwording gecreëerd. Erg tevreden, dank Wendy!

Lennert Pelt
5 maanden geleden

Ook ik heb kennis mogen maken met wat power walking inhoud. Het is me heel goed bevallen omdat het niet alleen mijn stressniveau omlaag helpt maar tevens ben ik ook met calorieverbranding bezig. Dit wordt ondersteund door Wendy met haar deskundigheid en veel enthousiasme wat motiverend werkt. Omdat dit in kleine groepjes en of individueel uitgevoerd kan worden is het uitermate geschikt om in de COVID tijd te doen daar waar in de buitenlucht de kans op besmetting nu eenmaal nihil is.

Cayetana
6 maanden geleden

I had my trial PowerWalk session yesterday.. what a great exercise!
For some months I challenge myself to do 10000 steps a day. I was looking now for a next level challenge: and... I found it with the PowerWalk!
Great way to increase the intensity of my walks outside, including muscle exercise!
This helps me release stress, clear my mind, improve my condition, and still keep a low impact on my joints!
I will certainly do it again!
@Wendy, thanks to keep me sharp and motivated!

Annemarie Seyfarth
6 maanden geleden

Gisteren samen met een vriendin voor het eerst een les Powerwalk gevolgd.
Samen met voedingscoach Wendy van start gegaan.
Zij is enthousiast en kundig en weet je goed te motiveren!
Powerwalk lijkt een combinatie van wandelen en een hardlooptraining. Zeg maak sportief wandelen. Het is géén Nordic Walking, ook géén snelwandelen en rennen is uit den boze!
Het is heel toegankelijk en geschikt voor een gevarieerde groep mensen; ervaren sporters die met een blessure kampen, zwanger of net bevallen, (ernstig) overgewicht, lang uit de running wegens ziekte of om een mentale reden, kampen met een burn-out en hebben moeite met vertrouwen in zichzelf en anderen.
Er wordt tijdens de wandeling genetwerkt, dagelijkse beslommeringen besproken, ervaringen uitgewisseld, genoten van de omgeving onderweg er rollen hilarische grapjes uit. We lachen wat af. Dat allemaal vanwege de gouden regel: "je moet kunnen lopen en praten tegelijk, zonder buiten adem te raken".
Ik vond het een hele leuke ervaring en heb inmiddels mijn strippenkaart aangeschaft!
Tot volgende week coach Wendy!

Happy

Ben je trots op jezelf en helemaal gelukkig met je nieuwe ik? Hoe leuk is het dit op beeldmateriaal vast te leggen! Neem contact op met Sasien Photography en maak een afspraak voor een fotoshoot.