Eat good, feel good!

Forrelmousse

 

Deze keer weer een visrecept. Vis behoort tot de gezonde voeding en het staat in de Schijf van Vijf. Vis is goed voor je gezondheid. Visvetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten. Daarom is het advies 1 keer per week vis te eten. 

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 gerookte forrelfilets
  • 2 eetlepelsGriekse yoghurt 0% vet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Handje tuinkers
  • Handje rucola
  • Peper en zout
  • Volkoren brood

 

Bereiding:

1. Doe de forel, yoghurt en de olijfolie in de keukenmachine en pureer dat een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.

2. Serveer met volkoren brood, rucola en tuinkers.

 

Eet smakelijk!

 

Volg Voedingscoach Wendy op social media voor meer gezonde maaltijden en leuke foodfacts: