Eat good, feel good!

Een actieve leefstijl draagt bij een gezonde leefstijl. Dat weet iedereen ook jij. Toch lukt het je niet om tijd vrij te maken. Of je vindt bewegen niet leuk of je bent niet vooruit te branden. Je weet allerlei excuses te bedenken maar hoe geweldig is het je dag weer energiek door te komen, de trap op te lopen zonder te hijgen of dat je kleding niet meer strak zit. Dat wil jij toch ook! Voeg dan ook de daad bij het woord en kom in beweging!

 

Start met Powerwalking en geniet van een wandeling op een verhoogd tempo in de buitenlucht. Tijdens de wandeling doen we een aantal spier- en botversterkende oefeningen waarmee je vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Met Powerwalken belast je veel minder je gewrichten dan bij hardlopen. Bij hardlopen kom je iedere keer met een vrij grote schok neer en dat is relatief zwaar voor onder meer je knieën. Met Powerwalken heb je dit niet en hierdoor heb je veel minder kans op blessures

 

Powerwalking is uitermate geschikt als je wilt afvallen, je fitter wilt voelen en graag buiten bent. Je gebruikt veel spieren en je conditie wordt verbeterd. Hiermee heb je meteen een bewegingsvorm gevonden die je makkelijk en overal kunt doen! 

 

Wil je ervaren wat Powerwalken is? Ga dan met gecertificeerd Powerwalking coach Wendy op pad en Powerwalk op woensdagavond van 1930u tot 2030u* in Eindhoven omgeving Gestel/ Strijp

 

Ook biedt Voedingscoach Wendy een Powerwalk 55+ aan. Om je gezondheid als 55-plusser te onderhouden is minimaal 150 minuten per week matig intensief bewegen noodzakelijk (Beweegrichtlijnen). Wil je gezond ouder worden en je fit blijven voelen? Kom dan dan iedere maandagochtend van 930u tot 1030u* Powerwalken. We starten de Powerwalk bij de recreatieplas Hanevoet. We wandelen een uur stevig door en doen onderweg spier-, botversterkende en balansoefeningen. Doe dus snel mee en start je week goed! Uiteraard ben je ook van harte welkom om op woensdagavond te Powerwalken :-)

 

Een proefles is gratis, dus meld je aan via onderstaand formulier of bel/ app naar 06-42005798. Tot snel! 

 

Kies tijdens de Powerwalk voor sportieve kleding waar je makkelijk in kan bewegen en trek je hardloop-, wandel- of sportschoenen aan. 

* Op dit moment Powerwalken we conform de richtlijnen RIVM
.

 

Ja, ik doe mee! Ik wil mijn conditie verbeteren en me fitter voelen!

 

 

Wil je een één op één Powerwalk-les boeken, neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.