Voeding én Leefstijl

Een gezond eetpatroon begint met het plannen van je maaltijden en het kopen van de juiste voeding. Met een maaltijdenplanner plan je je maaltijden voor de hele week. Je ontbijt, lunch, diner en je tussendoortjes. Zo wordt gezond en gevarieerd eten makkelijker én leuker! 

Is de planner ingevuld ga dan met een volle maag naar de (online)supermarkt en plan dit zoveel mogelijk op een vast moment per week in. Zie je in de overvolle supermarkt door de bomen het bos niet meer en wil je weten wat je eet? Maak dan een afspraak zodat we samen op supermarktsafari gaan. In de supermarkt leer je etiketten lezen zodat je daarna bewuste en gezonde voedingskeuzes kunt maken.


Ook inzicht in je gewoontes draagt bij aan een gezonde leefstijl. Wil je gezonder en fitter door het leven? Dan maakt het bijhouden van een healthy habit tracker jou bewust of je gezonde gewoontes zoals voldoende water drinken, 2 stuks fruit per dag en sporten in een bepaalde periode hebt uitgevoerd. Het is daarmee een leuke manier om jezelf te motiveren. Print de habit tracker van mei en juni 2023 uit en geef per dag aan wat jij doet voor een gezonde leefstijl. Ga ervoor!

Ook kun je de 30 dagen lekker in je vel challenge doen! Werk met kleine stapjes aan je gezonde leefstijl en voel je fit en energiek!

 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Maaltijden Weekplanner
Healthy Habit Tracker
Lekker In Je Vel Challenge