Eat good, feel good!

Een actieve leefstijl draagt bij een gezonde leefstijl dus start met Powerwalking! Wil jij ook weer de trap op lopen zonder te hijgen of wil je kleding aan die niet meer strak zit? Kom dan in beweging! Geniet van een Powerwalk in de buitenlucht met onderweg leuke oefeningen waarmee je vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Je gebruikt ook nog veel spieren en je conditie verbeterd! 

 

Wil je ervaren wat Powerwalken is? Ga dan met gecertificeerd Powerwalking coach Wendy op pad en Powerwalk op woensdagavond van 1930u tot 2030u in Eindhoven omgeving Gestel/ Strijp

 

Ook biedt Voedingscoach Wendy een Powerwalk 55+ aan. Wil je gezond ouder worden en je fit (blijven) voelen? Kom dan dan iedere maandagochtend van 930u tot 1030u Powerwalken. We starten de Powerwalk in één van de parken in Gestel of Strijp. We wandelen een uur stevig door en doen onderweg spier-, botversterkende en balansoefeningen. Doe dus snel mee en start je week goed! Je bent ook van harte welkom om op woensdagavond mee te doen :-).

 

Een proefles is gratis! Meld je aan via onderstaand formulier of bel/ app naar 06-42005798 en doe mee. Tot snel!

 

Ja, ik doe mee! Ik wil mijn conditie verbeteren en me fitter voelen!

Kies tijdens de Powerwalk voor sportieve kleding waar je makkelijk in kan bewegen en trek je hardloop-, wandel- of sportschoenen aan.