Voeding én Leefstijl

Een actieve leefstijl draagt bij een gezonde leefstijl dus start met Powerwalking! Wil jij je fitter en energieker voelen? Kom dan in beweging! Geniet van een Powerwalk in de buitenlucht met onderweg leuke oefeningen waarmee je vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Je gebruikt tijdens de Powerwalk veel spieren en je conditie verbeterd! 

 

Wil je ervaren wat Powerwalken is? Ga dan met gecertificeerd Powerwalking coach Wendy op pad. Dit kan op woensdagavond van 1930u tot 2030u in Eindhoven (Gestel/ Strijp)

 

Ook biedt Voedingscoach Wendy een Powerwalk 55+ aan. Wil je gezond ouder worden en je fit (blijven) voelen? Doe dan mee op maandagochtend van 930u tot 1030u. We starten de Powerwalk in één van de parken in Gestel of Strijp. We wandelen een uur stevig door en doen onderweg spier-, botversterkende en balansoefeningen. Dus boek snel een proefles en start je week goed! Je bent uiteraard ook van harte welkom om op woensdagavond mee te doen :-).

 

Een proefles is gratis! Meld je aan via onderstaand formulier of bel/ app naar 06-42005798 en doe mee. Tot snel!

 

Ja, ik doe mee! Ik wil mijn conditie verbeteren en me fitter voelen!

Kies tijdens de Powerwalk voor sportieve kleding waar je makkelijk in kan bewegen en trek je hardloop-, wandel- of sportschoenen aan.