Eat good, feel good!

Wil jij lekker in je vel zitten?

Met een gezond gewicht voel je je beter, gaat bewegen je makkelijker af en raak je minder snel buiten adem. Ook verklein je met een gezond gewicht de kans op ziekten zoals diabetes 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. 

 

Hoe sta jij ervoor? Hoe gezond is jouw leefstijl? Weet jij wat je eet en wat het effect daarvan is op je gezondheid? Wil jij je eetgewoontes aanpassen en je fit voelen? Maak dan de switch naar een gezonde(re) leefstijl! Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en dan gaan we samen aan de slag!

 

Aanpak

Tijdens het hele traject word je persoonlijk begeleid en gecoacht. We starten altijd met een intakegesprek. In deze intake staan we stil bij je achtergrond, je wensen, je eetgewoontes, je mate van activiteit (beweging & sport), welke mate van stress je ervaart en je slaappatroon. We gaan samen aan de slag met je doel, motivatie, mindset, belemmerende gedachten en het afleren van ongezonde gewoontes zodat je blijvend een gezond gewicht bereikt. Ook worden de volgende gegevens in kaart gebracht:

  • gewicht (kg)
  • lengte (cm)
  • lichaamsvet (%)
  • vet op organen (%)
  • skeletspiermasssa (%)
  • buikomvang (cm)
  • bassaal stofwisseling (energieverbruik in rust)
  • BMI (Body Mass Index)

 

Om in te zoomen op je eetgewoontes en je lichamelijke activiteiten vraagt Voedingscoach Wendy je een voedings- en beweegdagboek bij te houden. Op basis van deze dagboeken, de intake en je gewenste doel ontvang je een voedings- en beweegplan op maat. Dit plan wordt samengesteld op basis van de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum en de beweegrichtlijnen 2017 van de Gezondheidsraad.

 

Kies je voor een gezamenlijk bezoek aan de supermarkt? Dan leer je etiketten lezen en de juiste gezonde verantwoorde keuzes te maken. Naast het aanpassen van je voedingspatroon is het erg belangrijk veel te bewegen en te sporten. Door veel te bewegen houd je een gezonde leefstijl beter vol en blijf je na het afvallen op gewicht. Sluit daarom aan bij de Powerwalk lessen. Powerwalking is heel geschikt als je wilt afvallen. 

 

Maak vandaag nog de stap om fitter en gezonder door het leven te gaan!

 

Meer informatie over de aangeboden diensten en tarieven vind je hier: Tarieven