Eat good, feel good!

Wil jij je ook goed voelen en lekker in je vel zitten?

Met een gezond gewicht voel je je beter, gaat bewegen je makkelijker af en raak je minder snel buiten adem. Ook verklein je met een gezond gewicht de kans op ziekten zoals diabetes 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. 

 

Hoe sta jij ervoor? Hoe gezond is jouw leefstijl? Weet jij wat je eet en wat het effect daarvan is op je gezondheid? Wil jij je eetgewoontes aanpassen en je fit voelen? Maak dan de switch naar een gezonde(re) leefstijl! Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en dan gaan we samen aan de slag!

 

Aanpak

Je kunt kiezen voor verschillende paketten waarbij je persoonlijk wordt begeleid. Alle trajecten starten met een intakegesprek. In deze intake staan we stil bij het door jouw ingevulde intakeformulier, je achtergrond, je wensen, je eetgewoontes, je mate van activiteit (beweging & sport), welke mate van stress je ervaart en je slaappatroon. Ook gaan we in gesprek over je gewenste doel. Verder worden de volgende gegevens in kaart gebracht:

  • gewicht (kg)
  • lengte (cm)
  • lichaamsvet (%)
  • vet op organen (%)
  • skeletspiermasssa (%)
  • buikomvang (cm)
  • bassaal stofwisseling (energieverbruik in rust)
  • BMI (Body Mass Index)

 

Om in te zoomen op je eetgewoontes en je lichamelijke activiteiten vraagt Voedingscoach Wendy je een voedings- en beweegdagboek bij te houden. Op basis van deze dagboeken, de intake en je gewenste doel ontvang je een voedings- en beweegadvies op maat. Dit advies wordt samengesteld op basis van de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum en de beweegrichtlijnen 2017 van de Gezondheidsraad.

 

Je kunt aan het begin van het traject kiezen voor een gezamenlijk bezoek aan de supermarkt. Daar leer je etiketten lezen en de juiste gezonde verantwoorde keuzes te maken. Naast het aanpassen van je voedingspatroon is het erg belangrijk veel te bewegen en te sporten. Door veel te bewegen houdt je een gezonde leefstijl beter vol en blijf je na het afvallen op gewicht. Je kunt tijdens het begeleidingstraject kiezen voor 5 Powerwalk-sessies. Powerwalking is uitermate geschikt als je wilt afvallen. Tijdens het hele traject word je persoonlijk begeleidt om je gewenste doel te behalen en fitter en gezonder door het leven te gaan! 

 

Meer informatie over de aangeboden pakketten en tarieven vind je hier: Tarieven